3 DAAGSE YOGA & MORE WEEKEND RETRAITE 

*gewijzigde datum*

 

ontspannen en tot jezelf komen in relaxte sfeer.... 

 

 

 

 

De datum van het yogaretraite is gewijzigd van het voorjaar naar het najaar. Van 13 t/m 15 november 2020, organiseren we weer een heerlijke Yoga & More Weekend Retraite. We verblijven in een mooi, ruim vakantiehuis in een prachtige, rustige omgeving in de buurt van Veghel (Noord Brabant). We beschikken over een 2-4 persoonskamers, een aparte yogaruimte, een groot privéterras en schitterende tuin. De mooie natuur in deze omgeving nodigt uit om heerlijk tot rust te komen.

 

 

Dit weekend staat ontspannen en tot jezelf komen met yoga, meditatie, mindfulness, ontspanning, rust, stilte, gezelligheid en heerlijk eten centraal. Dit weekend geeft gelegenheid weer eens stil te staan bij jezelf, en op adem te komen. Dagelijks programma met o.a. yogalessen, meditaties, mindfulness, stiltewandeling en gezonde voeding zullen je hierbij ondersteunen.

 

Verder is er alle ruimte voor jezelf, om lekker met een boek op de bank te liggen, te wandelen, bij te kletsen of te niksen. 

Deze weekendretraite  is ideaal voor iedereen die tijd en ruimte voor zichzelf wil maken en wil genieten van yoga, meditatie, mindfulness en lekker en gezond eten in een ontspannen omgeving. De locatie, de natuur en de activiteiten geven je ruimte voor inspiratie, innerlijke kracht, balans en heerlijk op te laden. 

 

 

Ga je met ons mee? 

Het weekend start op vrijdag 13 november om 11.00 uur en op zondag 15 november sluiten we af rond 15 uur. De prijs voor dit weekend is €375, inclusief overnachtingen en maaltijden; ontbijt, lunch en diner plus alle tussendoortjes, drankjes, fruit, en alle aktiviteiten.

We slapen in 2-, 3- en 4-persoonskamers op indeling. 

 

Meer informatie bij Ilona of Marjolein

Inschrijven kan via info@yogaandmoremaastricht.nl. 

 
 
 
 
© Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - cookie en privacy verklaring - Sitemap