Iedereen kent wel de momenten van stress.

Het gevoel van irritatie en frustratie of

momenten waarop je energieniveaus laag is

“de tank leeg is”.

 

Yoga & More Maastricht: hartBalans              https://www.yogaandmoremaastricht.nl/images/userfiles/twitter-hartbalans_rgb.png

 

hartBalans biedt trainingen aan op het gebied van stressreductie, persoonlijk leiderschap en bewust & coherent bewegen.

Het doel is om mensen te helpen om hun balans in werk, leven en bewegen (terug) te vinden.

 

Het Stress Reductie Programma van hartBalans is gebaseerd op hartcoherentie. De sessies worden in principe op individuele basis gegeven aan mensen die met weinig tijdsinspanning willen werken aan meer balans en vreugde in hun leven. In individuele sessies worden technieken aangereikt die u helpen met minder stress en meer plezier in het leven te staan.

De methode is eenvoudig te leren, kost weinig tijd, is effectief en maakt gebruik van moderne technologie ter ondersteuning.
 Ook is het gebaseerd op de wetenschappelijke inzichten over hoe hart en hersenen samenwerken en hoe mensen hier invloed op kunnen uitoefenen om zich ontspannen en vitaal te voelen in alle omstandigheden.

Stress zien als het effect van de druk en spanning van het dagelijkse leven op uw lichaam. Niet alleen grote veranderingen in uw leven of werk (zoals ziekte, echtscheiding, verlies van partner, ontslag etc.) zijn duidelijke bronnen van stress. Vaak zijn het echter vooral de continue kleine ergernissen waar men het meest onder lijdt. Denk aan in de file staan, gebrek aan tijd, het niet kunnen waarmaken van verwachtingen, etc. Stress hoort bij het leven, maar wat als stress de overhand krijgt? Wat gebeurt er dan met uw lichaam? Stress kan een valkuil zijn, waar u gelukkig zelf iets aan kunt doen.

Teveel stress zal leiden tot fysieke of mentale problemen en structureel gezondheidsproblemen gaan opleveren. Met de hartcoherentie methode leert hartBalans je hoe je kunt omgaan met stress en het stressniveau kunt verlagen door eenvoudige technieken. Je veerkracht en energieniveau kun je vergroten waardoor je persoonlijke effectiviteit zal toenemen.

© Copyright 2024 Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - cookie en privacy verklaring - Sitemap