Mijn naam is Marjolein Stallinga. Ik geef bij Yoga & More zowel yogalessen, als mindfulnesstrainingen en indivuduelecoachingssessies. 20 jaar geleden kwam ik in contact met yoga tijdens de zwangerschappen van mijn 3 kinderen. In de hektische periode van werk combineren met 3 kinderen heeft yoga mij tijd voor en contact met mezelf gebracht. Yoga hielp mijn lichaam en geest soepel, gezond en ontspannen te houden.

Door omstandigheden ben ik een periode met yoga gestopt. Na mijn verhuzing vanuit het westen van het land naar Maastricht heb ik in 2010 mijn yogabeoefening in Maastricht weer opgepakt. Door het effect dat yoga op mij had raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de oorsprong van yoga en de filosofie achter de houdingen en raakte ik steeds meer geïnspireerd om dit door te geven aan anderen. Ik heb vervolgens de 3 jarige Hathayoga opleiding bij Yoga opleidigen Limburg gevolgd en met succes afgerond. Inmiddels geef ik sinds 2015  met heel veel plezier wekelijks 8 hatha yoga lessen.

Door de yoga beoefening kreeg ik ook steeds meer interesse in de werking van de psyche van de mens. Ik heb een coachingsopleiding gevolgd bij ICL in Eindhoven, gevolgd door een cursus Polyenergetische therapie bij Mariska Jak (Geluk is een Keuze) in Vijlen. Ik begeleid mensen in een coachingstraject om zich meer bewust te worden van zichzelf, hun denken, voelen en doen.

Ook heb ik de Mindfulness Trainersopleiding gevolgd bij See True. Nog altijd ben ik ervan onder de indruk hoe de combinatie van mindfulness en yoga je bewuster kan maken van jezelf, je gedachten, je emoties, je gevoelens, je overtuigingen, je patronen en je relaties met je omgeving. Mindfulness heeft me laten ervaren dat ik altijd weer een keuze heb. Ik heb bewust leren antwoorden in plaats van automatisch reageren.

Het inspireert mij om mensen in beweging te brengen en bewuster te maken hoe ze zelf actief kunnen bijdragen aan hun welzijn en levenskwaliteit, met behulp van yoga, mindfulness en/of coaching.

Naast de genoemde opleidingen heb ik de volgende workshops/cursussen gevolgd:
* Yoga voor mensen met een bewegingsbeperking
* Reiki I en II
* Boeddhistische psychologie
* Meditatietraining bij YOL
* Regelmatige bijscholingen op het gebied van yoga en mindfulness

 

Mijn naam is Ronald Bonten en ik geef bij Yoga and More Yin yoga lessen, stressreductie trainingen, hardlooptrainingen en individuele coaching persoonlijk leiderschap. Na 25 jaar met plezier gewerkt te hebben in de vastgoedmarkt is mijn interesse de laatste jaren te komen liggen in persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van mensen. Steeds vaker zag ik de worsteling van mensen om mij heen die een balans zochten op hun werk en in hun privéleven. Als basis voor mijn bedrijf heb ik de afgelopen jaren diverse opleidingen gevolgd.

Authentiek leiderschap (Academie voor nieuw leiderschap), Opleiding Life coach,Master opleiding Personal Leaderschip (Hogeschool Sittard), Opleiding Stressreductie (HearthMath) coach, Opleiding Running instructor.

Verrder ben ik gecertificeerd Yin Yoga docent level 1 & 2.

 

 


 

© Copyright 2024 Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - cookie en privacy verklaring - Sitemap