Nieuw: Mindful Morning online

Herken je dat, je wilt iets veranderen in je leven, meer rust in je hoofd, meer balans in je leven, minder stress, meer genieten, meer positiviteit, meer ontspanning,  betere relatie met jezelf, of mensen om je heen. Je wilt meer uit jezelf, je relaties en je leven halen, maar het lukt niet. Je hebt al van alles geprobeerd, boeken gelezen, cursussen gedaan, maar je blijft in hetzelfde cirkeltje doordraaien.

 

Het goede nieuws is: Je bent niet de enige!! Ik geef al jaren trainingen of begeleidingstrajecten in persoonlijke ontwikkeling en yogalessen. Daardoor weet ik dat veel mensen iets aan zichzelf, hun relaties of hun leven willen veranderen of verbeteren. En verstandelijk weten ze ook dat je, als je iets anders wil laten zijn, je ook iets anders moet doen. En daar zit vaak het probleem. De energie om te blijven volhouden, gebrek aan tijd, geen zin, geen energie, en de verplichtingen en de drukte van de dag maakt dat je elke dag weer blijft gaan, zoals het gisteren ging.

 

 

Maar het kan anders! Ik geloof dat iedereen in staat is zelf meer geluk, gezondheid en plezier in zijn/haar leven te kiezen en te creëren. En ik heb er mijn missie van gemaakt, om mensen te leren en te inspireren om zelf de regie te nemen over wat je denkt, wat je doet, en hoe je je leven ervaart en creëert. 

 

Een beter leven, begint in de ochtend. Hoe je je dag begint, zet de toon voor hoe je de rest van je dag ervaart. Daarom heb ik een programma ontwikkelt wat je inspireert en motiveert om je dag bewust, energiek en inspirerend te beginnen. Een programma waarin ik je dagelijks leer en inspireer hoe je meer uit jezelf en je leven kunt halen. Waarmee je jezelf en de kwaliteit van je leven kan verbeteren en optimaliseren. Waarin je je levenswijze kan veranderen van ‘je leven ondergaan’ naar ‘je leven creëren’. Je ontdekt je eigen obstakels die je tegenhouden te doen wat je graag wil doen, en bevrijd jezelf van deze obstakels. Zodat je meer vrijheid ervaart, meer keuze, meer energie, meer innerlijke vrede, meer voldoening en meer geluk.

Het programma bestaat (uit een afwisseling van) meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen, inspiratie en schrijven.

 

Op dit moment bezig met het opzetten van dit online mindfulness based programma met 8 weken lang, dagelijkse (5 dagen/week) online begeleiding en training. Om het programma goed af te stemmen op de behoeften van de toekomstige deelnemers zou ik je willen vragen of je mij wilt helpen door een aantal vragen te beantwoorden. Het zal niet langer dan 5 minuten van je tijd kosten. De antwoorden zijn alleen voor mij inzichtelijk.

Als je de vragenlijst invult en verzend voor 1 juni krijg je (vanaf die datum) mijn 7 daagse online programma "In 7 dagen meer mindful" per mail toegestuurd, waarmee je kan kennismaking met de kracht van mindfulness maar ook de uitdaging van dagelijkse (be)oefening.  Daarnaast verloot ik onder de inzenders 1 maand gratis deelname aan het 8 weken Mindful Morning programma.

Ik zou het superfijn vinden als je me wilt helpen door de vragenlijst in te vullen. Hierbij de link naar de vragenlijst:
Vragenlijst Marjolein Mindful Morning
🙏❤️🙏
© Copyright 2021 Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - cookie en privacy verklaring - Sitemap