In deze 7 daagse minitraining deel ik een kort maar krachtig mindfulnessprogramma met je om je kennis en vaardigheden eigen te maken die je kunnen helpen in deze verwarrende periode. Misschien ervaar je angst, onrust of onzekerheid door de hele situatie waar we in zitten. Maar misschien is het ook juist de ruimte en de vrijheid die ontstaat die je verwart of beangstigt. Wat het ook is wat je ervaart, je leven is anders dan het was en mindfulness leert je om op een helpende manier om te gaan met dat wat op je pad voorbij komt.

Je hebt voor deze training niet veel meer nodig dan een comfortabele plek waar je rustig en ongestoord kan zitten, je telefoon of laptop waarop je de geluidsbestandjes kan luisteren die ik je toestuur, en eventueel een koptelefoon. Je kan de oefeningen zittend doen, op een kussen of een stoel, maar een speciale positie is niet nodig. Het gaat er om dat je gemakkelijk en comfortabel kan zitten.


Je doet de training individueel aan de hand van dagelijkse meditaties die ik je per mail toestuur.  Natuurlijk ben je vrij je eigen tempo te bepalen, maar dagelijkse oefening helpt je om de mindfulnessvaardigheden eigen te maken en ook in je dagelijks leven te kunnen toepassen.

Gratis voor iedereen die wil kennismaken met de kracht van mindfulness

Meer informatie of inschrijven: https://www.mindfulmetmarjolein.nl

 

 

© Copyright 2024 Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - cookie en privacy verklaring - Sitemap