Stadsverlichting

Stadsverlichting  is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren. Om dit mogelijk te maken, stellen wij onze yogastudio open voor mensen die graag een uur samen willen zijn voor stilte, liefde en ontspanning. Voel je welkom om je aan te sluiten.

Als mensen samen stil zijn en focussen op hun hartenergie, hebben zij een harmoniserend effect op hun omgeving, zo blijkt uit onderzoek. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en zijn minder verkeersongevallen. 

Voor een betere wereld hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen stil bent. In een tijd van verharding, individualisme en elkaar buitensluiten, wil Stadsverlichting een huiskamercultuur van samenhorigheid stimuleren: oases waar mensen welkom zijn voor een uur stilte, liefde en ontspanning, zodat zij zich weer thuis kunnen voelen – bij zichzelf, elkaar en in hun leefomgeving.

Je bent van harte welkom tussen 19.55 en 20.00 uur. Om 20.00 uur start de hartmeditatie. Daarna ben je vrij om je aandacht te focussen op dat waar jij aandacht aan wil geven. Om 20.50 uur klinkt de gong en is er gelegenheid tot het genieten van een kopje thee in stilte, maar je kunt ook ervaringen uitwisselen.

De eerstvolgende stadverlichting meditatie-bijeenkomst is op zondag 8 januari 2023

 Meld je hier aan!

© Copyright 2024 Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - cookie en privacy verklaring - Sitemap