Coaching

Wil je een doel bereiken, een uitdaging aangaan, een probleem oplossen? Lopen de dingen soms anders dan je zou willen?

Meer informatie
HartBalans

Balans (terug)vinden in werk, leven en bewegen? Het trainingsprogramma van hartBalans gaat je hierbij helpen.

Meer informatie

Stadsverlichting

Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren. Als mensen samen stil zijn, hebben zij een harmoniserend effect op hun omgeving, zo blijkt uit onderzoek. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en zijn minder verkeersongevallen. Voor een betere wereld hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen stil bent. In een tijd van verharding, individualisme en elkaar buitensluiten, wil Stadsverlichting een huiskamercultuur van samenhorigheid stimuleren: oases waar mensen welkom zijn voor een uur stilte, liefde en ontspanning, zodat zij zich weer thuis kunnen voelen – bij zichzelf, elkaar en in hun leefomgeving.Elke tweede zondag van de maand wordt in 969 studio's/huiskamers gemediteerd tussen 20.00 en 21.00 uur. 

Eén zondagavond per maand stellen wij onze studio kosteloos open voor iedereen die 1 uur samen in stilte wil mediteren. De meditatie wordt ingeleid met een hartsmeditatie. Deze kan daarna op eigen gelegenheid voortgezet worden. Voel je welkom voor een uur stilte en ontspanning, om weer thuis te komen bij jezelf, thus te komen in je hart. 

Tijdens de bijeenkomsten kom je tussen 19.45 en 20.00 uur in stilte binnen. Om 20.00 uur start de meditatie van een uur. Na afloop van de meditatie drinken we thee in stilte, maar je kunt ook ervaringen uitwisselen.

De eerstvolgende stadverlichting meditatie-bijeenkomst is zondag 2 september   Meld je hier aan!

© Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - cookie en privacy verklaring - Sitemap