YOGA & MORE RETREAT PORTUGAL 

ontspannen en tot jezelf komen in relaxte sfeer.... 

 

Yoga & More Maastricht organiseert voor de vierde keer een heerlijke yogaretreat, deze keer in het groene deel van de  westelijke Algarve, aan de voet van het Monchique gebergte in Portugal, van maandag 20 tot zaterdag 25 september 2021. We verblijven 4 nachten in een luxe villa met zwembad. Deze dagen staat ontspannen en tot jezelf komen met yoga, meditatie, mindfulness, ontspanning, rust, stilte, gezelligheid en heerlijk eten centraal. 

 

De reis geeft gelegenheid weer eens stil te staan bij jezelf, en je diepste verlangens. Door dagelijks verschillende thema's centraal te stellen, kom je dichter bij je essentie en je passies. Ruimte maken voor wat er is, opruimen en los te laten wat je niet meer dient, om zo plaats te maken voor wat je werkelijk wil. Ondersteund door dagelijkse yogalessen, meditaties, mindfulness, stiltewandelingen en gezonde voeding. 

 

Verder is er alle ruimte voor jezelf, om lekker met een boek bij het zwembad liggen, te wandelen, bij te kletsen of te niksen. 

Deze Yogaretreat is ideaal voor iedereen die tijd en ruimte voor zichzelf wil maken en wil genieten van yoga, meditatie, mindfulness en lekker en gezond eten in een ontspannen omgeving. De locatie, de natuur en de activiteiten geven je ruimte voor inspiratie, innerlijke kracht, balans en heerlijk op te laden. 

 

Ga je met ons mee? 

De prijs voor deze reis is €995, inclusief vlucht, transfer ter plaatse van vliegveld naar locatie v.v., overnachtingen en maaltijden; ontbijt, lunch en diner plus alle tussendoortjes, drankjes, fruit, yogalessen, mediatiesessies, mindfulness workshops, voedingsworkshop, stiltewandelingen. We slapen in 2-persoonskamers op indeling. 

 

Wij verzoeken je vriendelijk alleen handbagage mee te nemen, ivm ruimte in auto's met transfer.

 

 

© Copyright 2024 Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - cookie en privacy verklaring - Sitemap