YOGA & MORE WEEKEND EPEN 

ontspannen en tot jezelf komen in relaxte sfeer.... 

 

Yoga & More Maastricht organiseert in voorjaar 2019 een heerlijk yogaweekend. Van 5-7 april 2019 verblijven we in de prachtige Hoeve Vernelsberg in Epen (Zuid Limburg).  Dit weekend staat ontspannen en tot jezelf komen met yoga, meditatie, mindfulness, ontspanning, rust, stilte, gezelligheid en heerlijk eten centraal. 

De reis geeft gelegenheid weer eens stil te staan bij jezelf, en op adem te komen. Dagelijkse yogalessen, meditaties, mindfulness, stiltewandelingen en gezonde voeding zullen je hierbij ondersteunen.

Verder is er alle ruimte voor jezelf, om lekker met een boek op de bank te liggen, te wandelen, bij te kletsen of te niksen. 

Dit yogaweekend  is ideaal voor iedereen die tijd en ruimte voor zichzelf wil maken en wil genieten van yoga, meditatie, mindfulness en lekker en gezond eten in een ontspannen omgeving. De locatie, de natuur en de activiteiten geven je ruimte voor inspiratie, innerlijke kracht, balans en heerlijk op te laden. 

 

Ga je met ons mee? 

De prijs voor dit weekend is €325, inclusief overnachtingen en maaltijden; ontbijt, lunch en diner plus alle tussendoortjes, drankjes, fruit, yogalessen, mediatiesessies, mindfulness workshops, voedingsworkshop, stiltewandelingen.

Je wordt op vrijdag om 11 uur verwacht in Epen, op zondag sluiten we af rond 16 uur.

We slapen in 2-persoonskamers op indeling. 

 

Meer informatie bij Ilona of Marjolein

Inschrijven kan via info@yogaandmoremaastricht.nl. 

 
 
 
© Copyright 2019 Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - cookie en privacy verklaring - Sitemap