Workshop Pure Food

 

Vrijdag 14 april, 19.30 – 21.00 uur

 

Pure Food koppelt vitaliteit aan voeding, wellicht niet onbekend, mogelijk nieuw voor je? Deze workshop gaat in op hoe voeding kan bijdragen aan jouw energie-peil en ook dat bepaalde voeding stress voor jouw lichaam kan betekenen. Nu denk je misschien meteen aan fast-food, ja klopt, daar is geen verdere uitleg voor nodig, toch?

Wel dat gezonde en pure voeding voor een ieder anders is endat dus verschilt van mens tot mens. Nu hoor ik je denken, ik eet toch al gezond? Zeker dan even komen luisteren.

Het geheim van ‘je darmen zijn je 2e brein’ wordt onthult en waarom dat dat WAAR is, op het moment dat die darmen te hard moeten werken om je voeding verteert te krijgen.

 

Beter nog, je krijgt inzicht in hoe te voorkomen dat die darmen te hard aan het werk moeten. Vaak een ondergeschoven kindje, wanneer het gaat over vermoeidheid of bijv. Hoofdpijn, stemmingswisselingen of ontregelde stoelgang. Dat laatste wordt vaak al helemaal niet (h)erkendals uit balans zijn.

 

Nu, elk mens is uniek en daarom is voor 1 ieder gezonde voeding een eigen concept. We gaan daarom in op het meten van die stress door voeding, specifiek voor het lichaam, waardoor helder wordt welke voedingsmiddelen die stress veroorzaken. 

Meten = weten en biedt ruimte tot aanpassing naar wat wel goed werkt.

 

Pure voeding draagt bij aan een gezonde leefstijl, meer energie en balans. 

 

De workshop wordt gegeven door Claudia Thiessen, vitaliteitscoach binnen haar eigen praktijk Pure-You en richt haar manier van werken op het verkrijgen van energie. Claudia heeft zelf ervaring vanuit een burn-out situatie en hoe voeding hieraan heeft bijgedragen en nu nog altijd een rol speelt om energiek te blijven. In combinatie met het verdiepen in voeding en vitaliteit en haar passie mensen hiermee te inspireren, ziet ze jouw graag in de workshop terug om kennis en ervaring te delen, om mogelijk ook jouw energie-peil tot een hoger level te brengen.

 

Kosten voor deze workshop: 15,- euro p.p.

Inschrijven kan via info@yogaandmoremaastricht.nl

© Copyright 2019 Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - cookie en privacy verklaring - Sitemap