Nieuwsbrief LENTE 2021
   
  In deze nieuwsbrief: 
  • Nog heel even geduld voordat we weer mogen lesgeven in het centrum!
  • Wat mag al wel: Massage en Individuele Mindfulness/coaching 
  • Detoxen in de lente 
  • Wil je mij helpen? Vragenlijst Mindful Morning
  • Like ons op Facebook!
   
  Nog heel even geduld voordat we weer in de studio mogen lesgeven.....
   
  We zullen met zijn allen nog even geduld moeten opbrengen voordat we weer naar het centrum mogen. Sportscholen mogen open per 19 mei, maar helaas is het nog niet toegestaan om groepslessen aan te bieden. Wij verwachten na 9 juni weer binnen te mogen beginnen.

  Buiten mag wel! Op dit moment is hierin het regenachtige en koude weer de beperkende factor. We zullen elke week opnieuw bekijken of het weer het toelaat om de buitenlessen te starten. Via onze what's app groepen houden we jullie op de hoogte.

  Ook hebben wij weer besloten om in Juli en Augustus een aantal weken buitenlessen te geven ter compensatie van de beperkingen.

  We zijn ontzettende dankbaar voor jullie trouw en ondersteuning. 🙏🙏🙏
   
  Wat mag al wel in ons centrum
   
   
  MASSAGES

  Ronald geeft alweer sport en ontspanningsmassages in het centrum. Tegenwoordig met het vele thuiswerken en vaak verkeerde houdingen achter de computer voelen mensen snel stijfheid in nek, schouders en rug. Een fijne massage kan dan veel verlichting brengen. Heb je ook behoefte aan een massage? 
   
   
  INDIVIDUELE MINDFULNESS / COACHING 

  Marjolein is ook alweer een paar weken met individuele (mindfulness) coaching gestart. Deze tijd daagt ons op allerlei vlakken enorm uit en mindfulness leert je op een ontspannen en bewuste manier om te gaan met jezelf, de mensen om je heen en de situaties of omstandigheden die op je pad voorbij komen. Meer informatie mindfulness/coaching
   
   
  Wil je mij helpen? - vragenlijst Mindful Morning
   
   
  De Corona tijd heeft ruimte gegeven aan het onderzoeken van mogelijkheden voor de ontwikkeling van nieuwe programma's die ondersteunen bij een gezonder, bewuster en lichter leven. 

  Ik (Marjolein) ben op dit moment bezig met het opzetten van een online mindfulness based programma met 8 weken lang, dagelijkse (5 dagen/week) online begeleiding en training. Meer informatie over dit programma.

  Om het programma goed af te stemmen op de behoeften van de toekomstige deelnemers zou ik je willen vragen of je mij wilt helpen door een aantal vragen te beantwoorden. Het zal niet langer dan 5 minuten van je tijd kosten. De antwoorden zijn alleen voor mij inzichtelijk.

  Als je de vragenlijst invult en verzend voor 1 juni krijg je (vanaf die datum) mijn 7 daagse online programma "In 7 dagen meer mindful" per mail toegestuurd, waarmee je kan kennismaking met de kracht van mindfulness maar ook de uitdaging van dagelijkse (be)oefening.  Daarnaast verloot ik onder de inzenders 1 maand gratis deelname aan het 8 weken Mindful Morning programma.

  Ik zou het superfijn vinden als je me wilt helpen door de vragenlijst in te vullen. Hierbij de link naar de vragenlijst: Vragenlijst Marjolein Mindful Morning

   
  🙏❤️🙏
   
  Lente nodigt uit om te zuiveren
   
  We zijn wel bijna aan het einde van de lente aangekomen maar dat wil niet zeggen dat het DETOX moment voorbij zou zijn. De lente is namelijk een uitstekend moment om de boel eens goed schoon te maken. Van onze ouders kennen we misschien nog wel het moment dat de "grote poets" plaatsvond in huis. 

  Dat is natuurlijk niet voor niets in het voorjaar. De energie leent zich ervoor om naast je materiele huis ook je fysieke en mentale huis schoon te maken. 

  MENTAAL schoonmaken en opruimen middels je adem. De concentratie op de adem in een ritme die bij jou past. Zorgt voor rust, kalmte en ruimte in je hoofd. Uitademend opruimen, angst en zorgen verzachten.

  LICHAMELIJK doen wij dit door de yoga asana's . De lichamelijke houdingen aan te nemen. De strekking en het bewuste proces om elke keer nieuwe levensenergie " prana" door de strekking te sturen zorgt dat je zuivert. 
  Natuurlijk zal een detoxen middels voeding een extra boost aan je imuunsysteem geven. Informeer je echter goed hoe en hoe lang je wil detoxen via een dieet. 

  Emotioneel opruimen, gebeurt ook vaak door en na een yogales. De asana's gebruiken om emotie ruimte te geven. Ze toe te laten en ze ook weer te laten gaan. Wanneer je de emotie wegdrukt, wordt het opgeslagen in je lichaam. Als je de emotie ruimte geeft, erkent dat het er is geef je het ruimte. Dit gebeurt tijdens het aannemen van een yogahouding maar ook tijdens de eindontspanning of tijdens een meditatie. 

  Langs deze weg een uitnodiging om voor jezelf na te gaan wat, waar en hoe jij zou willen detoxen. Op welk energetisch niveau dit plaatsvindt.
  Wij hopen dat de yogalessen jullie hierbij helpen, motiveren en inspireren.

   

   

   

   

  © Copyright 2022 Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - cookie en privacy verklaring - Sitemap