Coaching

Wil je een doel bereiken, een uitdaging aangaan, een probleem oplossen? Lopen de dingen soms anders dan je zou willen?

Meer informatie
HartBalans

Balans (terug)vinden in werk, leven en bewegen? Het trainingsprogramma van hartBalans gaat je hierbij helpen.

Meer informatie


 

YOGA & MORE VAKANTIE BELLA ITALIA

ontspannen en tot jezelf komen in relaxte sfeer....

Ga je met ons mee naar Italië? Yoga & More Maastricht organiseert een heerlijke yogavakantie naar Puglia, Italië, van dinsdagavond 8 tot en met zaterdagavond 12 mei 2018. We verblijven 4 nachten in een luxe villa met zwembad in het heuvelland van Puglia, in het plaatsje Ceglie Messapica. Tijdens de reis wordt je ondergedompeld in yoga, meditatie, mindfulness, ontspanning, rust, stilte en gezelligheid.

De reis geeft gelegenheid weer eens stil te staan bij jezelf, ruimte te maken voor wat er is, op te ruimen en los te laten wat je niet meer dient, om zo weer plaats te maken voor vreugde en ontspanning. Dagelijkse yogalessen, meditaties, mindfulness, stiltewandelingen en gezonde voeding naast het werken met thema's omtrent vreugde, werken hier aan mee.

Verder is er alle ruimte voor jezelf, om lekker met een boek bij het zwembad liggen, te wandelen, op pad te gaan naar mooie dorpjes of één van de prachtige stranden te bezoeken.

Deze Yogavakantie is ideaal voor iedereen die van yoga houdt, tijd en ruimte voor zichzelf wil maken en wil genieten van lekker en gezond eten in een ontspannen omgeving. De locatie, de natuur en de activiteiten geven je ruimte voor inspiratie, innerlijke kracht, balans en heerlijk op te laden.

Ga je met ons mee?

De prijs voor deze reis is €655,, inclusief transfer in Italië van vliegveld naar locatie, overnachtingen en maaltijden (ontbijt, lunch en diner plus mogelijkheid lunch klaar te maken voor onderweg), drankjes, fruit, yogalessen, mediatiesessies, mindfulness workshops, voedingsworkshop, stiltewandelingen. We slapen in 2-persoonskamers op indeling.

Niet inbegrepen zijn vliegreis* en uitstapjes op eigen gelegenheid. 

*De aangeboden transfer sluit aan op de vlucht van Ryanair met de volgende tijden:
 
dinsdag 08/05/18 Eindhoven - Brindisi: 15.45 – 18.20 uur
  zaterdag 12/05/18 Brindisi - Eindhoven: 18.55 – 21.35 uur

Voor meer informatie en reservering, neem contact op met Marjolein via 06-22973714 of mail info@yogaandmoremaastricht.nl

 

Reacties op de vorige reis:

We zijn nog steeds ontzettend na aan t genieten van deze bijzondere ervaring. De eerste keer op yogareis met YOGA & MORE met een fantastische liefdevolle groep mensen. Deze herinnering neemt niemand ons meer af in zit diep in ons hart. Yoga, mindfulness, meditatie, lachen, huilen, dansen, rusten, heerlijk eten, kampvuur en genieten met 10 prachtige mensen. Een grote dankjewel voor de deelnemers! En de volgende reis is alweer in de planning.....


Een aantal hartverwarmende reacties van de deelnemers:

Ik ben blanco in het vliegtuig gestapt, dacht ik zie wel wat er gaat komen. Dit was een onvergetelijke ervaring, heb heel veel aan deze reis met hele lieve mensen gehad. Alles was perfect op elkaar afgestemd, het eten was super, de omgeving was prachtig en het weer zat ook nog eens mee. Het was voor mij een leerzame en onvergetelijke reis 

Super! Voor mij was het een ervaring van diepe ontspanning en thuiskomen in een paradijselijke omgeving. Ik heb genoten van de combinatie yoga, rust, zon, water, natuur. Het eten was fantastisch. De organisatie en de begeleiding geweldig. Yoga and more ..... dankbaar!

Deze reis was een bijzonder mooie ervaring. Prachtige omgeving, lekker eten, lieve mensen en heerlijke yoga/meditatie sessies. Begeleiding was echt super en alles was goed geregeld. Heerlijk uitgerust en veel mooie zen momenten. Voor mij was deze reis precies wat ik op dat moment nodig had en had ik niet willen missen! Bedankt!

Wat een fantastische ervaring was deze reis. In een prachtige omgeving tussen de olijfbomen met hele lieve mensen ben ik helemaal tot rust gekomen en heb ik weer gezien hoe mooi het leven is. 

Het enige waar je je druk om hoeft te maken is je vliegticket boeken. Voor de rest laat je je mee-flowen in het programma. Alles is met gevoel en zorg gekozen: prachtige locatie in de natuur, elke dag voedzaam puur eten, veel yogalessen waar je aan mee mag doen als je wilt, zwembad, zon, een lach en een traan, en allemaal mensen die je accepteren zoals je bent. Echt Yoga & More....

Het enige waar je je druk om hoeft te maken is je vliegticket boeken. Voor de rest laat je je mee-flowen in het programma. Alles is met gevoel en zorg gekozen: prachtige locatie in de natuur, elke dag voedzaam puur eten, veel yogalessen waar je aan mee mag doen als je wilt, zwembad, zon, een lach en een traan, en allemaal mensen die je accepteren zoals je bent. Echt Yoga & More....

Wat onwennig als groep bijeen op het vliegveld maar wat een prachtige dagen heeft deze yogareis mij gebracht! Hele fijne en lieve mensen, prachtige lokatie en heerlijk eten. Maar vooral het thema 'vreugde' en de invulling van de dagen en de yogalessen door Marjolein en Ilona waren prachtig en inspirerend. Veel inzichten verkregen en met blijheid in mijn hart weer teruggekeerd naar huis. Een prachtige reis die een herinnering in hoofd en hart heeft achtergelaten.

 

© Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden - Sitemap